transformer

El somni de tots els que es dediquen a la venda de dispositius mòbils és aconseguir crear l’aparell únic. Aquest concepte altisonant que sembla tret d’una pel·lícula de bruixots i cavallers es refereix al disseny d’un sol artefacte que faci totalment indispensables la resta. No únicament estem parlant de maquinari sinó que també ho fem de programari. En resum del que s’ha dit fins ara, es tracta de trobar la màquina amb el seu sistema operatiu conseqüent que acabi amb el mercat i la competència.

Asus, la marca taiwanesa d’ordinadors, segur que pensava en aquesta idea quan va crear la seva Transformer Book V, un dispositiu que reuneix en un mateix objecte cinc funcions (dos de maquinari i 3 de Programari).

El dispositiu que es va presentar en el Computex, la fira asiàtica de NNTT més important del continent, és portàtil, tableta i telèfon intel·lligent i té sistema operatiu Windows i Android. D’aquesta manera pot usar-se de cinc formes diferents: com portàtil i tauleta amb Windows i com portàtil, tableta i smartphone amb Android.

Com s’aconsegueix aquest camaleònic fita? La pantalla tàctil de l’ordinador és extraïble, convertint-se així en una tauleta amb 1TB d’emmagatzematge. D’altra banda el Transformer té incorporat un telèfon de 5,5 polzades que s’acobla a la tauleta.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada