gimkanaAstrid Sinfreu Abad, de 19 anys i resident a la Massana, ha guanyat el concurs del cartell que il·lustrarà la quarta edició de la Gimkna’t a 7 bandes que enguany té com a lema “Viatjant en el temps”. S’han presentat 14 treballs. El jurat ha destacat l’originalitat i la innovació del disseny guanyador, així com l’impacte visual. També ha volgut fer un esment especial al treball presentat per Christ Dayson Urra, d’Andorra la Vella, per la qualitat del dibuix.

La proposta guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 250 €. El jurat que s’ha reunit avui a la Massana estava format per Natàlia Cusnir, consellera d’Educació, Joventut i Esports del Comú de la Massana; Ruth Novell, informadora i dinamitzadora del Comú d’Andorra la Vella; Iolanda Pérez, tècnica de Joventut del Comú de la Massana i Bru Noya, tècnic de Joventut del Comú de Sant Julià de Lòria. En el procés d’avaluació s’han tingut en compte l’identificatiu amb la temàtica de la gimcana; originalitat, modernitat del disseny, transmissió del concepte “viatjant en el temps” i aplicabilitat del disseny.

L’edició 2014 de la Gimkna’t a 7 bandes es farà el dissabte 4 d’octubre amb la sortida i l’arribada a la Massana. L’activitat està organitzada pels departaments de Joventut dels set comuns i del Govern d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada