L’Associació Fallaires d’Andorra la Vella informa que, el dissabte 24 de maig, dins els actes organitzats pel Comú d’Andorra la Vella amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat Cultural, disposarà d’un estand a l’exposició cultural que tindrà lloc a partir de les 11.30h, a la plaça Guillemó.

 Aquest acte té l’objectiu de donar a conèixer tant l’associació com la Cremada de Falles, així com buscar associats i voluntaris que puguin col·laborar i formar part de la Cremada de Falles.

Enguany, estrenem una nova pàgina web més moderna i participativa. Podeu consultar-la a: www.fallairesandorralavella@gmail.com. Hi podreu trobar dos comptes enrere que indiquen el temps que manca per a la Cremada de Falles del 23 de juny i el temps que manca perquè la UNESCO doni el veredicte sobre la candidatura “Les festes del foc al solstici d’estiu als Pirineus” perquè sigui inclosa a la Llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Aquesta web també disposa d’un requadre on s’hi publicaran els missatges de Twitter que els ciutadans vulguin enviar-hi.

Durant la jornada del 24 de maig, a l’estand, disposarem una pantalla de 50 polsades on es podrà veure en temps real la web de l’associació i participar-hi.

 A més, del 12 al 30 de maig, cinc fotografies de la Cremada de Falles de Sant Joan d’Andorra la Vella representaran l’associació a l’exposició “Viure les tradicions lluny de casa” que estarà ubicada al hall del Centre cultural la Llacuna.

 Finalment, del 19 al 25 de maig, dins l’activitat “Descobreix els aparadors del Centre Històric”, l’associació disposarà un maniquí abillat com un fallaire al bar restaurant L’Alternativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada