consell-europa

El dia 5 de maig del corrent el cos de Policia va estar present a la convenció del GOP del Consell d’Europa (Grup de treball sobre prevenció del terrorisme).

D’altra banda els dies 6 i 7 de maig també estarem presents al CODEXTER (Comitè d’experts sobre el terrorisme), on hi ha una cinquantena de països representats.

Les dues cites es celebren a la ciutat d’Estrasburg, França. Per part del cos de Policia hi assisteixen el Director Adjunt Bruno Lasne, Cap de l’Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana i el Comissari Benjamí Rascagneres, Sots-Cap de l’Àrea de Policia Criminal.

Destaca el fet que dos comandaments del Cos de Policia son persones nomenades d’enllaç entre el Principat d’Andorra i el Consell d’Europa en matèria de prevenció i lluita contra el terrorisme internacional.

La col·laboració en matèria de lluita i prevenció contra el terrorisme internacional, centra una de les tasques del cos de Policia, pel que fa a la col·laboració amb les diferents institucions europees i cossos policials d’altres països.

(Text i foto: cos de Policia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada