Assandca rep 4.400 euros recaptats durant la caminada solidària

assandcaAmb motiu de la caminada solidària contra el càncer que es va celebrar el passat 23 d’octubre, l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) ha rebut aquest dijous al matí un xec de 4.408 euros, provinent de Pyrénées Andorra i la Fundació Jacqueline Pradère. Aquests diners es van recaptar amb la venda de les samarretes i les aportacions voluntàries dels col·laboradors durant la caminada contra el càncer emmarcada dins la setmana contra el càncer de mama, que es va celebrar entre el 17 i el 23 d’octubre.

La vicepresidenta de la Fundació Jacqueline Pradère, Cristina Urbiola, acompanyada del director de màrqueting de Pyrénées, Joaquim Serrahima, i del secretari de la Fundació Jacqueline Pradère, Josep Manzano, han entregat aquest dijous al matí a una de les vocals de l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca), Trini Lozano, el xec de 4.408 euros a l’espai del Fòrum de la Fnac d’Andorra, que aquestes entitats van recaptar durant la caminada contra el càncer del passat 23 d’octubre.

Amb aquesta donació, Assandca ajudarà les persones que pateixen aquesta malaltia i que han de fer el tractament fora del país. En aquest sentit, des de l’associació volen facilitar el transport dels malalts cap a Barcelona.

Text i foto: ANA