L’Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA) ha renovat avui el conveni amb Autocars Nadal – Grup Julià establert fa quatre anys, pel qual qualsevol pacient oncològic que ho necessiti pot fer ús del servei regular de la companyia d’autobusos per anar a Barcelona a cost zero a rebre el tractament pertinent.

Els pacients poden fer tants viatges com necessitin, sense cap tipus de limitació. A més, Bartomeu Gabriel, director general d’Autocars Nadal, ha recordat que també s’ofereix als acompanyants dels pacients un descompte del 20% sobre el preu del bitllet, per facilitar que ajudar-los a “passar millor els durs tractaments” que comporta aquesta malaltia.

Per fer-ho cal que l’interessat s’adreci a ASSANDCA per fer la sol·licitud del viatge i l’entitat gestionarà tot el procés amb Autocars Nadal i assessorarà en els tràmits de la CASS, per tal que el pacient no hagi de preocupar-se de res.

La renovació de l’acord s’ha segellat amb la signatura de l’acord entre el president d’ASSANDCA, Josep Saravia, i el director general d’Autocars Nadal, Bartomeu Gabriel, aquesta tarda a l’aparcament d’Autocars Nadal, davant d’un dels nous autobusos que cobriran la ruta Andorra-Barcelona-Andorra.

A l’acte de renovació de l’acord, Josep Saravia ha comentat que “els usuaris agraeixen moltíssim poder disposar d’aquest servei. Els trajectes a Barcelona els suposen no només un cost important sinó també un gran neguit per tot el que comporten. Per això, l’estalvi del cost del viatge i —no menys important— saber que algú es preocupa d’ells els dona una bona empenta anímica”. Així, el 2015, l’any en què va entrar en funcionament el servei, els beneficiaris van fer 349 viatges. L’any següent van ser 376; el 2017, 447; i el 2018, 579. En el que portem de 2019 s’han fet ja 400 trajectes gratuïts, 200 d’anada i 200 de tornada.

Bartomeu Gabriel també ha emfasitzat: “Aquest camí amb ASSANDCA ha començat ja fa quatre anys, amb la premissa de generar valor a la nostra empresa i amb una visió de liderar canvis en diferents àmbits de la nostra societat. És en aquest procés que considerem un input fonamental detectar necessitats per alinear els nostres esforços en mitigar l’impacte negatiu com el d’afrontar una malaltia, per potenciar els positius, com és poder ajudar en el transport d’aquestes persones i que no s’hagin d’inquietar per res pel que fa al desplaçament per rebre el tractament que necessiten. En aquest sentit, no només la gratuïtat del transport és important, o el fet que l’acompanyant tingui una reducció del preu, també és vital la logística que hem establert amb ASSANDCA i la CASS, que permet que els usuaris no hagin de preocupar-se per res”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada