assandca
L’Associació andorrana contra el càncer (Assandca) ha dut a terme una jornada de portes obertes amb la voluntat d’acostar-se encara més a la ciutadania i establir contacte directe amb totes aquelles persones interessades a col·laborar-hi. Si bé la recollida de donatius puntuals i periòdics és important per a Assandca, encara ho és més disposar de més socis i voluntaris amb la finalitat d’iniciar l’activitat en benefici dels malalts i els familiars.
 
En aquesta activitat, que s’ha dut a terme al centre cultural la Llacuna i que ha consistit en una presentació del vicepresident d’Assandca, David Astrié, i un berenar popular cedit pel Rebost del Padrí, s’ha explicat que es busquen voluntaris que es comprometin encara que sigui en col·laborar en activitats puntuals o també en formar part activa de l’associació entrant a formar part de la junta, que actualment està integrada per sis persones.
 
Astrié ha fet arribar a la trentena d’assistents a l’acte la sensació d’alleujament que suposa per als malalts i els familiars tenir una persona amb qui parlar durant el tractament, ja que és molt dur. I justament és per a aquesta finalitat que també Assandca busca voluntaris.
 
Amb la jornada de portes obertes, nombroses persones han aprofitat per fer -se voluntaris d’Assandca omplint fulls d’inscripció. Però David Astrié ha recalcat que qui vulgui fer-se voluntari pot fer-ho quan vulgui a través del web Assandca.com, mitjançant el telèfon 366 650 o per correu electrònic info@assandca.com. 

Astrié també ha avançat que Assandca s erà present a la Fira d’Andorra la Vella, amb un estand on es duran a terme activitats molt vistoses que captaran l’atenció dels ciutadans i que serviran per aconseguir finançar 100 transports sanitaris a Barcelona o a Tolosa per a malalts de càncer. Una acció que properament s’acabarà de detallar.

(Text i foto: Assandca)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada