Assandca agraeix a voluntaris i col·laboradors la recaptació assolida la Setmana contra el Càncer de Mama

Voluntàries i col·laboradores d'Assandca
Voluntàries i col·laboradores d’Assandca

Una seixantena de voluntaris i col·laboradors d’Assandca en l’organització de la Setmana contra el Càncer de Mama s’han trobat aquest dijous, a Andorra la Vella, per a compartir una estona amb música en directe, posada pel grup Superjamp, format per treballadors del sector sanitari, i visibilitzar el resultat de la feina feta el passat octubre.

La Setmana contra el Càncer de Mama és des de ja fa alguns anys a Andorra una setmana d’activitat frenètica que té lloc amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Durant aquells dies, molts establiments i organitzacions del país venen objectes, ofereixen serveis i organitzen diferents activitats a benefici d’Assandca.

Així, enguany un grup de voluntàries va confeccionar manualment un penjoll solidari, que venia a substituir la tradicional polsera i va aconseguir una recaptació conjunta amb establiments col·laboradors de 9.320 euros.

Per exemple, algunes perruqueries, a més de distribuir el penjoll, van dur a terme diferents promocions i posar guardioles a benefici d’Assandca al costat de les caixes. El Bàsquet Club Andorra contribueix, per la seva banda, amb la polsera Mai Por i una farmàcia amb els seus perfums solidaris. Tots plegats van sumar una recaptació de 3.825 euros.

Finalment, cal comptabilitzar el que es va obtenir amb la Cursa de la Dona, organitzada al juny per l’Associació de Dones d’Andorra (ADA), que va ascendir a 1.800 euros. Unint totes aquestes col·laboracions es van aconseguir 14.945 euros.

Molts particulars, col·lectius i empreses van posar el seu gra de sorra per a aconseguir això i l’acte de dijous tenia com a objectiu, d’una banda, donar-los a conèixer a ells mateixos i a la societat en general el global de la recaptació obtinguda, i de l’altra, agrair a aquests aliats tota aquesta feina, que permet a l’Associació Andorrana Contra el Càncer oferir els seus serveis a un alt nombre d’afectats.

Així ho ha manifestat el president de l’entitat, Josep Saravia, en el parlament que ha fet en iniciar-se la trobada. “Hem volgut organitzar aquest acte principalment per a manifestar-vos la nostra admiració. Tots els aquí presents i molts altres que no heu pogut venir heu dedicat temps, esforços i diners a fer que els afectats del càncer puguin tenir recursos per a fer front a la malaltia i a fer també que se sentin menys sols”, va dir.

TOTES LES NOTÍCIES