Ascensors d’ús privat

Comença a ser habitual trobar ascensors en els nous habitatges unifamiliars, i no per luxe sinó per necessitat.Aquest tipus de llars tendeixen a ser construccions verticals perquè el preu del sòl és molt elevat a les grans ciutats i també a les localitats pròximes.

Per això són habituals les cases amb tres o quatre plantes, entre soterrani o pàrquing, planta de carrer, primera planta i golfes, i acaba sent cansat per a qualsevol persona haver de pujar i baixar escales d’un pis a l’altre durant tot el dia.Si a més, a la llar hi viu gent gran o amb mobilitat reduïda encara és més necessari tenir-hi un ascensor.

Els ascensors actuals per a cases individuals són resistents i gaudeixen de tots els avançaments tecnològics que s’han anat incorporant als ascensors en edificis d’oficines i en comunitats de veïns. Però, a més, tenen l’avantatge que es poden personalitzar, ja que els fabricants ofereixen un catàleg d’interiors per trobar aquell que millor s’adapti a l’estiu decoratiu de cada llar.

La instal·lació d’aquests ascensors és relativament senzilla, i hi ha models que només necessiten disposar d’1 m2 d’espai per muntar-los.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES