cas-cinca2La Batllia ha arxivat de manera provisional el tiroteig contra la casa del ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca. L’incident va tenir lloc el 20 de maig del 2012, quan el domicili del ministre va rebre l’impacte de dues bales de caça.

La justícia ha tancat, provisionalment, la investigació sobre el tiroteig contra la casa del ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, perquè no se n’han trobat encara sospitosos. Fonts del ministeri d´Interior han assegurat que el sobreseïment arriba perquè la causa no ha avançat, però es podria tornar a obrir si apareixen nous indicis.

Els fets van tenir lloc la matinada del dissabte 19 al diumenge 20 de maig del 2012 quan el domicili de Cinca va rebre l’impacte de dues bales de caça, quan hi dormia tota la família. Els trets no van aconseguir travessar les finestres.

El ministre va ser qui va alertar la policia. El succés va generar una gran estupefacció i el rebuig unànime dels partits polítics i la societat. La policia va investigar els terrenys des d’on suposadament es van disparar els trets amb un rifle de caça però sense cap resultat.

Fins ara no s’ha trobat cap beina ni cap altre element de pes per poder determinar el calibre de l´arma. Els agents del servei d´ordre van poder recuperar una bala, tot i que molt deteriorada i amb poques estries. La investigació de la policia va rebre el suport d´especialistes espanyols.

El sindicat policial CFPA ha dit que no hi té res a comentar. Dies després del succés, l’altre col·lectiu sindical policíac, SIPA, va declarar que l’actuació del cos d’ordre després de l’incident va tenir errades greus que van malmetre la imatge de la policia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada