Artur Mas es reunirà demà amb els responsables de l’esquí nòrdic a Sant Joan de l’Erm

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, serà aquest dissabte a l’estació d’esquí de Sant Joan de l’Erm. L’objectiu de la visita és mantenir una reunió de treball amb els responsables de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya.

El cap de l’Executiu arribarà a l’estació al migdia i farà una petita visita per les instal·lacions. Seguidament, començarà el dinar a porta tancada, al qual hi assistirà el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro; el delegat territorial de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins; el president de la Mancomunitat de municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, Albert Batalla; el president de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanta (ACEM), Xavier Nolla, així com els alcaldes dels municipis que disposen d’estació d’esquí nòrdic i els gestors de les estacions de la Mancomunitat.

A la tarda, Artur Mas es reunirà amb l’alcalde de Montferrer i Castellbò, Jordi Calvet, i amb la resta de membres del consistori.

Actualment, Catalunya disposa de set estacions d’esquí nòrdic, totes de propietat municipal i integrades dins de la Mancomunitat per a la promoció de l’esquí nòrdic: Lles, Aransa i Guils Fontanera, a La Cerdanya; Sant Joan de l’Erm i Tuixent-La Vansa, a l’Alt Urgell, i Virós-Vallferrera i Tavascan, al Pallars Sobirà.

Sant Joan de l’Erm, situada al municipi de Montferrer i Castellbò, va ser la pionera de les estacions d’esquí nòrdic catalanes i disposa de 40 kms de circuits d’esquí així com itineraris senyalitzats per a fer excursions amb raquetes.

TOTES LES NOTÍCIES