Arriben els mòbils espanyols

Si preparem les nostres butxaques o miréssim al nostre voltant, amb tota seguretat, en aquest mateix instant, trobaríem un smartphone. Si ens fixéssim en l’artefacte convindríem ràpidament en la següent afirmació. L’absoluta majoria dels telèfons intel·ligents que posseïm a Espanya han estat fabricats per marques estrangeres.

Això podria canviar en alguns anys si firmes com la companyia espanyola Wolder triomfessin, i tenint en compte la presentació dels nous terminals de l’empresa feta recentment, no podem afirmar que això no succeeixi en breu.

Wolder va presentar el passat 13 de novembre la nova família de smartphone Wiam que s’emmarca dins de la gamma mitjana de telèfons d’Android. Es tracta d’un dels fabricants nacionals amb més projecció que ens sorprèn ara amb quatre dispositius batejats com Wiam # 23, Wiam # 46, Wiam # 71 i Wiam # 71 +.

Tots els Wiam inclouen entre les seves prestacions sensor d’empremtes dactilars, càmeres d’última generació, processadors Mitjana Tek, etc. A més han estat fabricats en metall i tenen un pes de 136 grams i un gruix de 7,6 mil·límetres.

Cal destacar entre els smartphones de Wolder el Wiam # 46 que compta amb el concepte SmartPhoneBand, inventat per la pròpia empresa. Es tracta doncs d’un smartphone unit a la crida smartband que no és altra cosa que una mena de wearable que facilita la interacció de l’usuari amb el seu telèfon.

Actualment els telèfons intel·ligents Wiam ja estan a la venda i el seu preu oscil·la entre els 99 i els 299 euros.

Per Tecnonews / AMIC