Arriben 600 noves dosis del vaccí contra la COVID-19 a l’Alt Pirineu i Aran

Mònica Montoliu, Coordinadora d’Infermeria a la residència de l'FSH, rep el vaccí contra la COVID-19 (Foto: Fundació Sant Hospital)
Mònica Montoliu, Coordinadora d’Infermeria a la residència de l’FSH, rep el vaccí contra la COVID-19 (Foto: Fundació Sant Hospital)

Aquest dilluns han arribat 600 noves dosis del vaccí contra la COVID-19 a la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran. A partir d’aquest dimarts, es preveu administrar-les, entre d’altres, als professionals dels dos centres sociosanitaris de la Seu d’Urgell, que són la Residència de la Fundació Sant Hospital i la Llar de Sant Josep, com també als treballadors de la Residència Fiella de Tremp.

Aquesta setmana també es preveu continuar amb la vacunació de residents de centres de gent gran. Concretament, es farà als complexos sociosanitaris existents a Oliana, Bellver de Cerdanya, la Pobla de Segur i Vielha. Alhora, és previst que dijous arribi una nova remesa de la vacuna. Per a les primeres actuacions s’ha prioritzat els grups poblacionals de més risc, com són els usuaris de residències, segons ha informat el Departament de Salut.

L’objectiu de cara als propers dies és accelerar el ritme de la campanya de vacunació, després que la quantitat de dosis administrades dels primers dies ha estat força per sota del que es preveia inicialment.

 

TOTES LES NOTÍCIES