Arriba l’educació alternativa a Andorra amb Kumon

kumon2bA Kumon Instituto de Educación, saben que l’educació és el pilar en què es basa el futur de totes les persones. Des que els nostres fills són petits, cal inculcar-los una sèrie de valors que els ajudin a créixer com a persones, a valer-se per ells mateixos. Tots desitgem que els nostres fills siguin feliços. Però hem de ser realistes i, tard o d’hora, dependran d’ells mateixos per afrontar les inevitables situacions que els presentarà el futur.

A Kumon els ajuden a créixer amb valors com l’autoestima, la confiança en un mateix, el treball i la constància, el que també es traduirà en millors resultats en les tasques escolars.

A Kumon tenen una experiència avalada per més de 50 anys de dedicació a l’educació i amb presència a Espanya des del 1991, on ja hi ha més de 230 centres. A Andorra, Kumon disposa d’un centre, situat al carrer Josep Viladomat, 30, d’Escaldes-Engordany, on s’ofereix el programa de matemàtiques.

A través del seu mètode d’èxit, que inclou la individualització de l’aprenentatge, la importància d’aprendre dels errors i la constància en el treball diari, entre altres principis, i tenint en compte la família com a part de tot el procés, aconsegueixen que els seus alumnes siguin persones amb futur i capaces d’afrontar el món.

Matricula els teus fills a Kumon Instituto de Educación. Si vols el millor per a ells, prepara’ls perquè aconsegueixin qualsevol meta que es proposin en el futur.

Coneix el centre Kumon que hi ha a Andorra seguint el següent enllaç: Kumon Andorra.