gimknaPer sisè any consecutiu, els departaments de Joventut dels set comuns i el Govern d’Andorra organitzen la Gimkna’t a 7 bandes, la qual tindrà lloc el pròxim 1 d’octubre. Com cada any, l’activitat compta amb el patrocini de l’Associació Carnet Jove Andorra, la Cooperativa Interurbana Andorrana, el Bus exprés i Autocars Hispano Andorrana. Aquest dimarts al matí, la consellera de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany, Laura Lavado, i el tècnic de joventut del Comú d’Encamp, Xavier Isern, han estat els encarregats de presentar l’edició d’enguany. 

La Gimkna’t a 7 bandes és una activitat lúdica esportiva dirigida a joves entre 12 i 20 anys que es realitza a escala nacional. Els joves, formant grups de 4 persones hauran de realitzar vuit proves, per les diferents parròquies segons l’itinerari que els hi hagi tocat. Els joves que vulguin inscriure’s podran fer-ho a partir del dimarts 13 de setembre fins al divendres 30, als punts d’informació juvenils del país i al departament de Joventut de Govern. Hi haurà dues categories: de 12 a 15 anys i de 16 a 20 anys. El nombre d’inscripcions està limitat a un màxim de 50 equips.

Per inscriure’s cal portar:

El full d’inscripció omplert i l’autorització signada en cas de ser menor d’edat, que el trobaran al mateix díptic a qualsevol punt jove del país o al departament de Joventut del Govern d’Andorra.

Adjuntar la fotocòpia de l’assegurança extraescolar i, en cas de no tenir-la, de la targeta sanitària.

Adjuntar la fotocòpia del passaport o document d’identitat.

El preu de les inscripcions: El preu és de 7 €, però si s’és titular del Carnet jove és de 4€. Si el jove es fa el Carnet Jove per a aquesta activitat, el Carnet Jove tindrà un cost de 3 € (normalment té un cost de 4 € per una validesa d’un any). Amb la inscripció, es facilitarà als joves, el dia de l’activitat, el necessari per poder desplaçar-se pel país, una samarreta i el dinar.

Horaris: 9 h. Al complex del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, acollida de tots els participants, lliurament del material necessari per a realitzar la gimcana.

10 h. Tret de sortida dels 25 primers equips

10.20 h. Tret de sortida dels 25 equips restants.

De les 14 a les 15 h es pararan totes les proves per dinar.

18.30 h. No es podrà realitzar cap més prova, ja que tots els controls es tancaran, moment en què els equips s’hauran de dirigir al complex del Prat del Roure a Escaldes-Engordany.

19 h. Finalització de la gimcana. La Gimkna’t a 7 bandes s’acabarà quan els participants hagin fet tot el recorregut o quan s’hagi exhaurit el temps. Quan els participants arribin altre cop al complex Prat del Roure, tots els equips hauran de lliurar els passaports i tots els comprovants assegurant que han utilitzat el servei de transport públic.

1.,30 h. Lliurament de premis. Els premis per aquesta sisena edició són els següents:

Categoria I 12 a 15 anys

1r premi: 4 pacs de cap de setmana a Naturlandia amb allotjament en P.C. a l’alberg.

2n premi: 4 entrades a l’espectacle Cirque du Soleil’17. 4 entrades a les piscines comunals d’Escaldes-Engordany.

3r premi: 4 entrades al Palau de Gel de Canillo. 4 abonaments piscina de La Mola Encamp.

Categoria II (nascuts 1997-1993)

1r premi: 4 pacs de cap de setmana a PortAventura (1 nit d’hotel+entrada 2 dies+transport)

2n Premi: 4 forfets de temporada d’hivern a Vallnord. 4 entrades a l’espectacle Cirque du Soleil’17.

3r premi: 4 forfaits de dia a Grandvalira. 4 abonaments Complex esportiu d’Encamp curs 2016-2017.

Com en les cinc anteriors edicions, els participants disposaran d’un número d’atenció telefònica gratuïta al qual podran trucar, en cas d’EMERGÈNCIA, durant el transcurs de l’activitat. Aquest número és el 144. Es pot obtenir més informació dirigint-se personalment als Punts d’Informació Juvenil i centres joves d’Andorra, al departament de Joventut del Govern d’Andorra, a les pàgines web comunals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada