wearablesFem un recompte ràpid. De moment els rellotges, les polseres, les ulleres i les samarretes ja tenen la seva versió intel·ligent. En els darrers temps s’ha intensificat el desenvolupament de les anomenades wearables i actualment a ningú se li escapa que gran part del futur de les NNTT resideix en aquest nínxol de mercat.

Aquesta vegada per la seva banda, hem de parlar d’una nova peça que ha sucumbit a aquesta moda. Les gorres volen tenir també, la seva versió “smart”.

Encara que de moment és només una idea sense desenvolupament, recentment ha aparegut un vídeo a la xarxa que confirma aquesta possibilitat de la mà de l’empresa HattrickWear.com. Segons aquí s’informa, la gorra anirà connectada al smartphone i incorporarà una lent perquè els usuaris puguin llegir la informació apareguda en els seus telèfons intel·ligent sense tenir que treure’l de les seves butxaques.

Queda clar que primer s’ha llançat el projecte abans de buscar reals utilitats al invent. Què diferenciarà la gorra de les ulleres? En quin tipus de situacions una gorra intel·ligent té utilitat? No estarem davant d’una febre, la dels wearables, que se’ns està escapant de les mans? Aquestes preguntes són les mateixes que apareixen en els caps dels usuaris i dels inversors. Malgrat el seductor de la idea, resulta complicat veure les seves funcions.

És per aquest motiu, que en honor a una altra moda molt en voga actualment, els creadors de Hattrick Wear han decidit iniciar una campanya de recaptació a través de Kickstarter. Veurem com respon el gran públic davant la gorra.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada