Arriba el canvi

Esteu preparats per canviar les vostres vides. Esteu preparats per a la nova revolució. No tots podran entendre-ho. No tots podran adaptar-se. No només canviarà la teva vida. Canviarà la de la gent que t’envolta. Canviarà la del teu poble, la teva ciutat, la teva regió fins i tot el món. Hi ha avenços que es queden enrere encara que van canviar el món.

El descobriment del foc canvià el món, el de la roda, el grafè ho està canviant ara. Però això no és res. Ara la majoria tenim vehicles, telèfons, internet… Però això no és res. L’última revolució ha arribat Si tens sort podràs ser part d’ella. Si no és així ho sento. Espero que puguis adaptar-te ràpidament.

Els diners ja no són el més important. Es converteix en el que és: moneda de canvi. L’estatus ja no és el més important. Es converteix en el que és: Una persona imposada o un líder nat. És el moment del canvi. És el moment de ser realista i positiu. De canviar la teva actitud. De canviar la manera de veure la vida. No es pot ser positiu sense més i pensar que tot passarà.

És el moment de saber de forma conscient que les coses poden canviar i que tu pots posar el teu gra de sorra perquè així sigui. És el moment de creure en tu, creure en l’esforç continu, estimar i gaudir el que fas i tot lentament comencés a canviar.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES