bebop 2

No acaba de quedar clar quin tipus de revolució suposaran els drons, malgrat això, tothom sembla estar d’acord que aquests artefactes voladors no tripulats tindran en el futur una gran preeminència.

La veritat és que com ho va ser internet, els drons van ser dissenyats per a la guerra. Molt lluny d’aquestes aplicacions mortíferes, els avions no tripulats que es fabriquen avui, tenen un objectiu molt diferent.

En aquest sentit són nombrosos els prototips destinats a funcions recreatives de tipus particular i l’ús laboral.

L’empresa Parrot per exemple, acaba de llançar al mercat Bebop 2, 1 cuadricópter, és a dir, un dron amb quatre hèlixs, que vol convertir-se en l’objecte de referència en la indústria del dron per a particulars.

Aquest avió no tripulat té un pes de 500 grams i posseeix integrada una càmera amb objectiu ull de peix que permet gravar en una memòria de 8 GB vídeos i prendre imatges. El prototip té una autonomia de 25 minuts de vol i és fàcilment manejable usant el telèfon intel·ligent. El seu preu és de 549 euros i ha vist la llum aquest desembre.

Sens dubte es tracta d’un dron avançat en la seva espècie, però el preu i les seves prestacions encara baixes el fan un objecte poc útil. En un símil senzill d’entendre, aquests drones que es fabriquen avui són el que aquests telèfons mòbils de maleta van anar als smartphones actuals.

Per Tecnonews

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada