Arriba a Encamp l’humor de Joan Pera amb Master Xof

Cartell de l'obra de teatre Master Xof, de Joan Pera
Cartell de l’obra de teatre Master Xof, de Joan Pera (Comú d’Encamp)

‘Master Xof’ és el segon espectacle que es fa enguany a Encamp en el marc del cicle de teatre de tardor. El seu protagonista és el popular actor català, Joan Pera. La representació tindrà lloc aquest mateix dissabte, 26 de novembre, a les 21.30 h, a la sala de festes del Complex encampadà. Les entrades es poden adquirir a comuencamp.ad per un preu de 12 euros.

‘Master Xof’ és una comèdia culinària per a gurmets amb el segell inequívoc de Joan Pera. L’artista traslladarà els espectadors a un restaurant ple de gom a gom, on el propietari i cap de cuina de ‘La Perdiueta Vivaracha’ acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut.

Enfadat i decebut, Pera, es tancarà a la cuina i decidirà, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per a demostrar que encara està en forma. Així, darrere dels fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, l’artista prepararà plats d’aquells que agraden a tothom. Per sorpresa, però, es trobarà amb dos misteriosos comensals que entorpiran les seves creacions. S’haurà de retirar? O continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida?

TOTES LES NOTÍCIES