La XII edició de les Jornades andorranes de París, organitzades anualment per l’Ambaixada del Principat d’Andorra a França i el Centre d’Estudis Catalans de la Universitat Paris-Sorbonne, es van iangrar aquest dijous.

En aquesta edició –marcada pel 20è aniversari de la Constitució andorrana– les jornades compten amb dos activitats: la 20a exposició anyal de Philandorre, associació de filatèlics i col·leccionistes, i una taula rodona sota el títol “La Constitució andorrana vista per França: 20 anys després”.

Les Jornades van arrancar ahir a dos quarts de 7 del vespre a la seu del Centre d’Estudis Catalans de la Universitat de La Sorbona, amb la inauguració de l’exposició de segells i postals d’Andorra a càrrec de Philandorre que el públic parisenc podrà visitar fins al dia 19 de desembre.

Entre els assistents hi havia representants de l’administració francesa, diplomàtics acreditats a França i a les organitzacions internacionals amb seu a París, així com universitaris i andorrans residents a França.

La Taula rodona, presidida pel síndic general, Vicenç Mateu, i que tindrà lloc aquesta tarda, compta com a ponents amb el director de Gabinet del president de la República Francesa François Mitterrand, Gilles Ménage, l’antic veguer francès Jean-Pierre Courtois i el conseller jurídic de la Delegació francesa en el procés constituent i les negociacions, Rémy Schwartz

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada