Les escoles artístiques i esportives del Comú d’Andorra la Vella arrenquen aquesta setmana el curs 2019-2020 amb una vuitantena de propostes per a tots els públics i edats.

Les escoles artístiques del Centre Cultural la Llacuna -l’Institut de Música, l’Aula de Teatre i Dansa i l’Escola d’Art- han preparat una bateria d’activitats molt variada, mantenint la mateixa línia formativa i compten amb molt bona resposta per part dels alumnes i les famílies. Els tres centres van acollir el curs passat 717 alumnes (370 a l’Institut de Música, 264 a l’Escola d’Art i 83 a l’Aula de Teatre i Dansa), una xifra que s’espera revalidar enguany.

L’Institut de Música segueix amb la seva oferta reglada de cursos preparatoris als Graus bàsic, elemental i mig, que l’han consolidat com el centre musical de referència del país, així com també les formacions de sensibilització musical adreçades a majors de 16 anys que no vulguin cursar la línia acadèmica de l’Institut. El centre incorpora, com a novetat, i en constatar que es tracta d’un instrument amb arrelament a Andorra, una aula d’orgue que està pensada per alumnes que ja tenen coneixements de piano. Les classes, que s’oferiran de manera individualitzada, es faran a l’orgue de l’església de Sant Esteve.

L’Escola d’Art manté els tallers habituals (pintura, ceràmica, gravat, joieria, fotografia, restauració de mobles, història de l’art, història del cinema i arts plàstiques per a infants). Oferirà també forfets d’activitats plàstiques per hores (es poden adquirir 10 o 20 hores de classe per assistir als tallers de manera més lliure i autònoma) que tan bona acollida tenen (el curs passat se’n van sol·licitar 143) .

L’oferta de l’Aula de Teatre i Dansa de dansa es basa en cinc cursos de dansa clàssica, més un d’iniciació per a joves i adults; i tres cursos més de teatre per a infants a partir dels 7 anys, un altre per joves i un darrer per a adults.

Els preus dels cursos i les matrícules es mantenen respecte l’edició passada amb l’objectiu de facilitar l’accés a la formació artística a uns preus assequibles. També s’ofereixen descomptes d’entre el 5 i el 10% per a famílies amb 3 fills o més inscrits, per a residents a la parròquia d’Andorra la Vella i per a posseïdors de la Targeta Magna.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada