El dimarts 12 de novembre arrencarà la novena edició de l’Aula Magna, amb l’habitual conferència inaugural, que enguany, excepcionalment, se celebrarà a la seu del Consell General. La conferència inaugural d’inici del curs, que obrirà l’Aula Magna 2013-2014, la pronunciarà el síndic general,  Vicenç Mateu, i versarà sobre “Democràcia i Ciutadania”.

A finals del mes de novembre començaran les Sessions monogràfiques, que s’aniran celebrant cada mes fins a la segona setmana del mes d’abril i en aquest curs n’hi haurà un total de sis que abordaran correlativament temes de Cultura, Ciència, Informàtica, Empresa i Salut. El 8 de maig del 2014 es clourà el curs amb una conferència i el lliurament de certificats al tots els inscrits que hagin assistit al 80% de sessions. La totalitat de les sessions tindran una durada de 21 hores.

Excepcionalment i per segon any consecutiu el 29 d’abril es farà una trobada d’intercanvi entre l’Aula Magna, el Programa Sènior de la Universitat de Lleida i el Comú d’Andorra la Vella.

Tots les persones del col·lectiu de la Gent Gran que estiguin interessades en matricular-se – gratuïtament – en el Curs 2013-2014 de l’Aula Magna, poden efectuar la seva inscripció a la Universitat d’Andorra o a la Casa Comuna d’Andorra la Vella, a partir del dilluns 28 d’octubre del 2013.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada