Arnau Obiols presenta a la Seu d’Urgell ‘TOST,’ visió personal i contemporània de la música tradicional 

Aquest divendres 13 de desembre, l’artista urgellenc Arnau Obiols presentarà el seu treball que porta per títol TOST, una visió personal i contemporània dels sons i de la música tradicional del Pirineu català, una música filla dels boscos, dels arbres, dels moixons i de tot allò que ha arrelat i ressonat en aquestes muntanyes.

En aquest concert, que tindrà lloc a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell a les nou de la nit, Obiols ens convida a participar d’aquest ritu sonor íntim, un art primitiu i nou alhora.

Es poden adquirir entrades de manera anticipada a les oficines de turisme (8 euros), i a taquilla el dia del concert (10 euros).

TOST

Sota el nom de TOST (Microscopi, 2019) hi ha el darrer projecte en solitari d’Arnau Obiols. Tost, és un riu, una vall i un poble deshabitat de l’Alt Urgell. D’aquesta vall era fill el seu padrí, pastor i tractant de bestiar, a qui els seus companys d’ofici van motejar amb el sobrenom de Tost, atès el seu origen geogràfic.

TOST és un cant contemporani a la muntanya, un homenatge a la terra, a allò més proper, al que és de tots i no és de ningú -el que ens és comú-, com ara la Natura i aquestes cançons, o allò immaterial i efímer, com els sons i els dies que vivim.