Armengol obre la porta a establir un tipus intermedi d’IGI per a les estacions d’esquí

armengolUn dels temes que ha suscitat més polèmica durant el debat del pressupost per a l’exercici del 2014 ha estat l’establiment d’un tipus reduït d’IGI per a les estacions d’esquí. El president suplent del grup parlamentari demòcrata, Daniel Armengol, ha defensat la necessitat d’aquest tipus ‘oportú i inajornable’ per tal que les estacions segueixin sent atractives, i ha avançat que en la modificació més àmplia de la Llei que està preparant el Govern ‘serà el moment de decidir si és necessari un tipus intermedi’ en funció de les liquidacions del 2013 que es coneixeran aquest mes de gener.

Daniel Armengol també ha justificat la mesura introduïda al projecte de llei del pressupost per ‘tornar a la normalitat’ en la qüestió dels preavisos dels lloguers de locals comercials. A més, ha fet referència al ‘debat que s’ha anat ajornant’ sobre els eventuals de llarga durada. Armengol ha emplaçat els grups parlamentaris a abordar aquest debat en el marc de la reforma de la Llei de la funció pública, i a tractar també d’altres temes ‘contradictoris’ com són el fet que consellers de comú treballin a l’administració pública.

En aquest punt, Armengol ha posat de manifest que aquest tema va estretament lligat amb la qüestió de les reserves de plaça, tot i que ha alertat que el que no faran serà encarar-ho ‘des de la confrontació, dels atacs personals o política de difamació en la qual sembla que alguns hagin tornat’.