copa arinsal

Un escenari ben conegut, com és el terreny conegut com el Prat de Giraut en ple centre d’Arinsal, tornarà a ser l’escenari de la segona prova vàlida per a la Copa TT XTREM 2015. Com a novetat, cal esmentar que en aquesta ocasió els organitzadors ha decidit disputar la prova en diumenge, concretament el proper dia 23 a partir de les 15 hores els vehicles inscrits començaran les seves evolucions pels obstacles dissenyats, aquest any, per Joan Choy i Marc Bayona.

L’Automòbil Club d’Andorra (ACA), entitat que organitza l’esdeveniment, ha previst un màxim de 20 equips perquè la prova es pugui disputar amb agilitat i que els aficionat puguin gaudir de les habilitats dels pilots molt prop de les zones amb total seguretat. En aquests moments encara no s’han tancant les inscripcions. Els equips interessats tenen fins a les 19h00 de proper divendres (dia 21) per formalitzar la inscripció en la cita TT d’Arinsal.

A la categoria PROTO el tàndem a batre serà, amb tota seguretat, el format per Ramon Pujol-Albert Cabanes. Al volant del seu Jeep Wrangler van dominar amb autoritat la primera prova de la Copa TT 2015 disputada en Beixalís. Malgrat tot, cal esperar la reacció de pilots experimentats com Jordi Betriu i Ernest Raventós, una vegada solucionats els problemes mecànics que els van deixar sense opció al triomf a l’escenari esmentat.

La tònica entre els equips amb vehicles PREPARATS ha de ser, una vegada més, la igualtat. Els germans Choy i Facundo Redondo han d’estar entre els pilots que lluitin pel triomf encara que no es pot descartar una sorpresa després de comprovar que en la llista d’inscrits hi ha equips que no van competir a La Massana.

El recorregut tindrà un total de 7 zones de característiques variades. Com és habitual, els equips tindran un màxim de 30’ per superar cadascuna d’elles. A les 18h30 es tancarà l’entrada d’equips a les zones.

Així doncs, a les 13h30 del proper diumenge, els equips inscrits iniciaran el tràmit obligat de les verificacions administratives i tècniques. Amb posterioritat, a les 14h30, es publicarà la llista oficial dels participants que podran realitzar un reconeixement visual de les zones abans de començar a competir.

A partir de les 15h00, una vegada efectuat el sorteig de zones inicials, el director de carrera (Marc Baró) donarà la sortida als participants.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada