Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Compte en parlar de més i dels altres. Aquests dies pots estar força comunicatiu i no mesurar el que convé dir. Aplicar-ho també al sector professional i sigues prudent.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Pots mirar el futur amb incertesa, però bona part d’aquestes sensacions ve de les teves pròpies pors. Neptú a la Casa XI, et pot confondre. Segueix amb el pla establert.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si bé la conjunció Mercuri/Saturn es va separant, no et confiïs massa. Serà millor adoptar una actitud madura i silent, sobretot amb el que té a veure amb les finances.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Sembla que et toca tractar amb persones difícils en el teu entorn més habitual. Si reacciones de manera visceral, pots acabar perdent els papers i una bona oportunitat.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El Sol es va separant de Plutó i notes la teva energia més lleugera. Ja no sents tanta pressió i veus les coses d’una altra manera. Només evita repetir patrons antics.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Vols fer massa coses i et pots sobrecarregar la salut. Aprofita aquest període de més activitat per practicar una mica d’exercici, que t’ajudarà a alliberar tensions.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Amb Venus i Júpiter per la Casa III, s’activen assumptes de conducció. Si volies treure’t el carnet de conduir, vius una etapa molt favorable a aquest estudi i pràctica.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Amb la recent conjunció del Sol amb Plutó has rebut una injecció d’energia per confiar més en tu mateix. Si a això li afegim el teu instint, l’èxit està gairebé assegurat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Normalment detectes la falsedat i males intencions amb molta facilitat, però ara més. I és probable que acabis posant a més d’un al seu lloc. Compte, però, amb les formes.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Amb tants planetes transitant pel teu signe, sembla que tens més opcions del que és habitual. Et sents afortunat, perquè estàs assolint alguns objectius. Noves amistats.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

En aquests dies, el Sol entra ja al teu signe. FELICITATS! Arriba el moment anual de renovar la teva energia i apostar pel que has estat projectant en els darrers mesos.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Pots rebre bones valoracions en el sector professional i tens el suport de persones influents. Aprofita les oportunitats i concreta què vols. No ho deixis perdre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada