Aries, no cal que us capfiqueu per coses que no calen

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Patireu una mica més del normal, tot plegat perquè us capficareu per coses que no calen. De vegades ja sol passar que ens ho mirem tot girat i després ens preocupem sense massa motiu. Per altra banda us aniria molt bé viatjar i agafar camí per canviar d’aires, parlar amb gent nova i descobrir que hi ha coses diferents al món.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu la capacitat de trobar el moment per fer el que us agrada i les persones del vostre voltant s’hi posaran bé perquè aconseguiu tot el que us vingui de gust, això és tot un privilegi. Només haureu d’anar amb compte amb el vostre físic, us heu de mirar de cuidar una mica que aneu massa esvarats i el cos necessita descansar.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si teniu temes relacionats amb herències o papers seran uns dies complicats perquè sembla que tot es gira i tindreu més dificultat per solucionar les coses. Si podeu deixar passar aquests dies, potser anireu millor fent les gestions legals més endavant. No us adormiu a la palla en temes d’estudis que aquí sí que us heu d’espavilar.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Somiareu truites tot el dia, i no està gens malament, tot i que segons el que estigueu fent potser hauríeu d’estar més pel que feu que a l’igual us diuen alguna cosa lletja. S’ha de complir en la feina i a l’escola, no podeu estar tan distrets que després les coses no surten bé. Feu cas a la família que us donarà bons consells.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Sereu misteriosos i no deixareu que ningú sàpiga el que penseu o el que voleu fer, necessiteu posar la gent en tensió i ja està bé, però tampoc cal que us ho agafeu tan a la valenta. Si ho feu amb simpatia serà de més bon fer. En el tema de parella les coses poden anar força bé, no deixeu passar l’oportunitat de tenir bons moments.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Aneu amb compte a la feina que podeu tenir alguna sorpresa amb alguna de les persones que treballa amb vosaltres. Sempre és bo ser previsor i evitar situacions complexes o diferents. D’altra banda, els vostres somnis us poden jugar alguna mala passada fent que entreu en dubtes i inseguretats, no feu massa cas de tot el que somieu.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Sense anar a buscar res d’especial trobareu la manera de gaudir de molts bons moments. Serà com un regal que us vindrà davant i us farà estar ben desperts i oberts a viure d’una manera ben activa. Si deixeu que aquesta manera de fer us ompli us ho podeu passar molt bé i podeu estar ben distrets, cosa que ja us interessa i us convé.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Seran uns dies per reforçar relacions amb la gent de casa, de fet us anirà bé centrar el que sentiu i prendre decisions que en algun moment se us poden fer difícils, ja que tots els canvis són complicats, ara bé si li poseu ganes i ànims tot es fa més fàcil. També us trobareu en moments divertits amb els amics, ja els podeu aprofitar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Sentireu moltes coses que us costaran d’explicar, si us atabalen gaire, no en feu massa cas, deixeu passar uns dies i ja tot es normalitzarà. També hi haurà molt contacte amb persones grans que us poden ensenyar molt. Mireu d’escoltar i tenir paciència per aprendre. Com que estareu molt creatius escoltar us pot donar idees interessants.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Bons dies per agafar idees per fer camí, us vindran ganes de canviar el vostre espai i renovar fins i tot el vestuari o el pentinat, si us ve de gust, ja ho podeu fer, si mes no veureu les coses diferents. També us proposareu fer alguna activitat com ara anar a caminar o a fer gimnàs, estaria bé que no només fos una proposta, feu-ho.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Anireu massa directa al gra i potser això afectarà el vostre del dia a dia. Va molt bé fer les coses de manera ferma i directa però no cal ser radicals, és important ser una mica flexibles i deixar fer també a les persones que ens envolten. Intenteu pensar abans de fer i fer amb una mica de calma per no anar tant a tot drap.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

indreu la sensibilitat al màxim, fins i tot és molt possible que us passin coses estranyes a les quals potser ja esteu acostumats però que us poden sorprendre, mira de prendre-t’ho bé i racionalitzar cada situació de la manera més natural que puguis, serà el millor que podeu fer. Si somieu més del normal, no patiu que sol passar.