Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

El sector econòmic reclama una nova manera de gestionar-lo. Una visió ampliada i actualitzada de les finances t’ajudarà a treure més partit dels teus recursos.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Més sensible del que potser és habitual, prioritzes el teu sentir i prefereixes deixar-te portar. Si hi ha assumptes familiars pendents, pots ser-ne la veu cantant.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mostres un interès en noves tecnologies que no passa desapercebut. Mòbils, ordinadors, reproductors musicals…, etc., poden veure’s sotmesos a revisió o renovació.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

La paraula del moment és: paciència. Per assolir objectius que donaves per fets, hauràs d’esperar circumstàncies idònies. Mentrestant, segueix cultivant els talents.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Obligacions del sector laboral que t’inclinen a moure’t. Però també necessites remuntar l’energia i cuidar-te una mica més i això frenarà una mica l’activitat.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Idees noves, noves maneres d’obtenir ingressos i t’enfoques en el jovent, perquè intueixes que és un camp interessant pels teus interessos. Augment de l’exercici físic.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Pot ser que hagis gastat una mica més del compte i ara t’has d’estrènyer el cinturó. Necessites comunicar els teus afectes. Gaudeixes de noves activitats lúdiques.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El teu magnetisme és important però no abusis d’aquest poder, usa’l de manera responsable. Si sents que la família t’encadena, potser cal posar límits i ser franc.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si t’enfrontes a algun repte laboral, posaràs a prova la paciència i n’extrauràs un bon aprenentatge. En l’àrea de la salut, pots rebre l’ajuda d’un familiar.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No permetis que algunes persones minvin la teva estima amb la seva actitud negativa. Cap la possibilitat que tu siguis el teu pitjor enemic. Reflexiona-hi.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si repeteixes alguns esquemes mentals antics, pots topar amb un mur de nou. Precisament la situació que vius és per aprendre a fer les coses d’una altra manera.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estàs receptiu al millor de l’existència. Sobretot si ets una persona que ja ha passat per unes quantes tempestes vitals i has après a valorar el més important.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada