Aquestes són les tendències en coloració que triomfaran aquesta primavera

Amb el canvi d’estació, a les amants de la moda ens toca escoltar els experts i prendre bona nota del que es cou en el camp de les tendències. Les que arriben, les que se’n van, les que aconsegueixen resistir… A més, a moltes ens ve de gust fer un canvi d’aire al nostre estil, estrenant tall de pèl o coloració.

Precisament, avui us parlem dels tons més desitjats per aquesta primavera i que, segur segur, ens acompanyaran una bona temporada. Ho fem de la mà del perruquer Eduardo Sánchez, director de Maison Eduardo Sánchez, per a qui “la calidesa queda fora de joc i la tònica general són els colors freds. Pèl-rojos, rossos i castanys reclamen la versió més gèlida i cool dels seus matisos”. Pren nota!

Ros Polar, la nova lolita
Sense arribar a ser platí, s’inspira en el ros nòrdic per donar un aire infantil als trets i suavitzar les faccions. Prefereix matisos de la gamma dels blaus, abans de mostrar reflexos daurats.

L’estilista recomana utilitzar la tècnica de les babylights, estenent el color un o dos centímetres per sota de l’arrel. Si la base és molt fosca, s’ha d’aclarir prèviament i després realitzar els reflexos.

Queda genial en cabells llisos, amb talls pixie i mitjanes melenes capejades. En canvi, Eduardo Sánchez ho desaconsella en cabells molt curts de serrell recte. Per mantenir-lo perfecte pots matisar el color un cop per setmana amb un xampú violeta, per potenciar els reflexos freds i neutralitzar els grocs.

Rogenc venecià, pura sofisticació
Com explica l’estilista, “al segle XVI, les dames de la cort veneciana es cremaven els cabells a propòsit per aconseguir aquest to”. Així doncs, el vermell de la temporada és més clar i intens.

Com assenyala Eduardo Sánchez, “el color s’ha de repartir en degradar. Més fosc i sostingut en l’arrel i més lleuger i clar en la zona de mitjos i puntes. Es tracta de potenciar la lluminositat”. Per això, evita els tons en bloc sense reflexos que creuen moviment. A més, com més sa estigui el cabell millor serà el resultat.

Aquest to és ideal per a melenes llargues, rectes o desfilades, pells de porcellana i faccions suaus. Un truc? Els pentinats d’efecte mullat faran destacar el to.

Xocolata gelat, misteriós i chic
També els marrons es deixen de mitges tintes i demanen una coloració intensament fosca. “Les parisenques porten anys demostrant com el ‘french brown’, sempre que es construeixi sobre matisos freds, és el passaport segur al chic”, afirma l’estilista.

Pots combinar aquest to amb metxes molt difuminades, sempre que es fundeixin amb el cabell i no siguin evidents. A més, queda bé amb qualsevol estil de tall o pentinat: ones, bobs desestructurats, serrells i també recollits.

Per avivar el color entre coloració i coloració demana un bany de color a la perruqueria.

Del cream soda al shatush
Cada poc temps anem incorporant noves paraules al nostre vocabulari de tendències. Una que portem escoltant des de la tardor i que no hem d’oblidar és ‘Cream soda’. Es tracta d’una coloració que combina diferents tons beix, marronosos i daurats càlids. Com explica l’estilista David Lesur, dels salons David Künzle, “el més desitjable d’aquest to és la lluminositat que aporta a la cara”. A més, com no exigeix ​​aclarir molt el cabell, evita que es faci malbé en excés.

D’altra banda, les metxes que es porten ara ja no són les californianes. El que has de demanar-li al teu perruquer són les metxes Shatush. Es tracta d’una tècnica més natural i subtil amb la qual no se sap on acaba el color natural i comença el de les metxes. “Són perfectes per a aquelles dones fartes del tint i que busquen veure guapes sense destacar aparentment”, apunta David Lesur.

Made in Instagram
De la famosa xarxa social ha sortit la passió pels tons fantasia i la coloració temporal. L’última tendència en donar el salt al carrer és el glitterage, una nova moda que, com ens expliquen els experts de Olaplex, consisteix a aplicar purpurina a manera de metxes o a la ratlla. Segur que no falta als festivals de moda.