Vols jugar amb el maquillatge i al mateix temps aconseguir el look de més tendència aquest estiu? Doncs t’animem a que escullis els nous eye liners de tons metàl·lics i et posis a treballar.

Aquest estiu et proposem que posis color en els teus ulls però no amb les ombres sinó amb els llapis i eye liners, a que escullis colors metàl·lics i que dibuixis un perfecte eye line en els teus ulls. El seu gruix i longitud variarà en funció del moment del dia i de la circumstància en què vagis a lluir el maquillatge.

– Si et maquilles al matí per anar a treballar, la línia haurà de ser fina i molt enganxada a l’arrel de les pestanyes, com més discret el color, molt millor. Una proposta: el antracita

– Si es tracta de prendre unes tapes a la nit amb els i amics per després anar a ballar, juga fort i decideix-te per colors més potents com el turquesa, un taronja o lila metàl·lic i línies més gruixudes que, fins i tot, s’enlairen de la cua d’ull amb audàcia.

– Si vas a un espectacle, al teatre per exemple, pots escollir un look més clàssic, un eye liner negre, que pot ser més gruixut i llarg que el que podries dibuixar-te en un maquillatge de dia.

No oblidis que per a l’estiu són especialment còmodes i molt indicats els eye liners waterproof. Duran més i evites que el traç es dupliqui en la parpella o es difumini sota les parpelles.

 

El truc

Max Factor ens explica la forma més senzilla d’aplicar l’eyeliner:

– Si no tens massa pràctica, estira lleugerament les pestanyes superiors de l’ull amb molta suavitat i eleva lleugerament la barbeta. Així controlaràs el gruix de la línia i el punt de partida.

– Quan arribis al final de les pestanyes eleva lleugerament la línia. Quant més dramatisme li vulguis donar a la mirada, més has d’elevar l’angle final de la línia.

Per Belleza Activa / ACPG – Redacció