Aquesta tarda s’obrirà el trànsit a la zona de l’esllavissada

L’evolució dels treballs per assegurar la zona de l’esllavissada a la CG1 permetrà obrir la carretera amb normalitat aquest mateix dimecres a la tarda.

Els treballs han finalitzat abans del previst, fet que permetrà restablir completament la normalitat en el trànsit a les portes del pont del 15 d’agost, com és habitual, una de les èpoques de l’any amb més entrada de vehicles, que coincideix amb l’operació sortida de les vacances.

Aquest matí els operaris acabaven la paret de fusta, just al costat del mur de formigó de contenció, unes estructures que previndran de possibles nous despreniments, si bé els especialistes consideren que en cas de produir-se no serien de gran magnitud. Una vegada completada aquesta fase, s’ha consolidat el mur amb formigó i s’han netejat els carrils. Al matí el trànsit no ha presentat problemes especials, amb circulació fluida en tots dos sentits.

L’operativitat de la CG-1 serà total, tal com era abans de l’esllavissada. Pel que fa al Punt de Trobada, es manté el dissabte com a dada de reobertura, una vegada superats alguns problemes ocasionats per la dificultat per trobar empreses i materials en un mes tradicionalment de vacances en el sector com és l’agost. Avui ja es fan les tasques de condicionament de la façana i de l’entrada, les dues zones més afectades.