Àries
del 21 de març
al 20 d’abril
La facilitat amb els idiomes i la capacitat de comprensió us posaran en un nivell molt alt en comparació a d’altres persones del vostre entorn. Heu de ser capaços de fer servir aquestes aptituds per aprendre i sobretot per fer nous amics. En el camp familiar hi poden haver conflictes amb la figura del pare, la paciència us serà de molta ajuda i cal que la feu servir per no discutir per res absurd.
Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Canviareu de ritme en moltes coses i se us posarà molt bé fer-ho. Serà com despertar d’una manera diferent fent que us sentiu molt més vius. La veritat és que tindreu el guapo pujat i fins i tot lligareu fàcilment, encara que només sigui per l’aspecte més responsable que tindreu. La vostra sensibilitat també us portarà a donar-ho tot pels demés, que ja està bé però és important que us guardeu una mica per vosaltres.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Aneu amb compte amb les paraules, parlareu massa ràpid i podeu dir coses que no toquin o que facin mal a algú del vostre entorn, mireu de ser més prudents amb la comunicació i tot anirà molt més bé. No cal ser tan directe, sobretot a la feina. On millor estareu serà viatjant o fent activitats d’esbarjo, el problema és tenir temps de fer ho, però l’haureu de buscar i crear prioritats amb el que voleu.
Cranc

del 21 de juny
al 21 de juliol
El vostre equilibri en les emocions serà molt bo i us ajudarà a veure-ho tot amb més claredat, és moment de prendre bones decisions i de renovar situacions que us han quedat enquistades. No heu de fer cas als demés, us heu de mirar vosaltres i estar tranquils amb les vostres decisions, així la vostra convicció i seguretat serà molt millor i més productiva donant-vos la certesa d’estar fent el que toca.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Hi haurà una barreja entre les emocions i les situacions més de feina o de responsabilitat que remouran molt el vostre cap. Resumint, que li donareu moltes voltes a tot i en el camp de la feina creureu que les coses poden anar  diferents i sobretot us sentireu poc valorats o poc entesos. No deixeu que els mals pensaments ofusquin el vostre camí. Heu de mirar-ho tot en positiu i trobar solucions fàcils, que les teniu.

Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre
Relaxar-vos serà molt important i saber trobar el moment de dir les coses també, és bo que penseu abans de parlar i que sentiu què és el que realment voleu, ja que se us preparen converses més aviat profundes i heu d’estar amb la ment clara per dir les coses bé per fer bons negocis i treure un bon benefici del que es presenti. Hi haurà molt bona connexió amb l’estranger, ho heu d’aprofitar bé.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
El vostre caràcter sortirà a flor de pell i l’heu de controlar una mica abans de que acabeu discutits amb algú, sort que de per si ja sou força diplomàtics i així no serà tant greu. Tot i així tingueu present que no és massa bo ser massa impulsiu, ja que fa fer coses que després no van gaire bé. Ho teniu molt bé en tema diners, si els controleu us poden donar per fer moltes més coses.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
No tindreu paciència per aguantar res, tot se us farà més pesat del compte i no tindreu ganes de que ningú us digui el que heu de fer. Entenc que costa escoltar i canviar de parer, però hi haurà persones que us orientaran de bona manera i estaria bé que els escoltéssiu, si més no per tenir una altra opinió i poder valorar si teniu tota la raó o no en els vostres pensaments.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
La família estarà molt present al llarg d’aquests dies i potser us haureu de despertar en el sentit de que a l’igual us necessiten i vosaltres no els hi feu massa cas. Mireu d’estar més atents al que se us mou i porteu més controlat el que viuen les persones que us envolten. També us haureu de cuidar una mica de la vostra salut, que és possible que no li feu massa cas.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Seran uns dies extrems, en el sentit de que tant ho tindreu tot bé i als topes com de sobte ho veureu tot malament i complicat. Si podeu busqueu la manera de que els daltabaixos siguin amb el menys desnivell possible, així tot serà més senzill. On us podeu refugiar millor és en el camp dels vostres entreteniments, aquelles coses que feu per distracció i que us encanta fer. Si les gaudiu intensament us poden donar molt.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
No tindreu gaire bons dies per fer negoci, bàsicament us embolicareu sols i la vostra part comercial no sabrà massa com sortir del pas. Cal que deixeu el tema dels negocis per moments més productius. Amb el que si que podeu comptar és amb la capacitat d’estar més pendents de les persones que us arriben des de l ‘estranger i us porten bon rotllo i energies diferents i renovades, podreu practicar idiomes fàcilment.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
En el camp de la parella hi haurà de tot, heu d’estar preparats i buscar la manera de fer que tot vagi el màxim de bé i que els problemes es puguin solucionar d’una manera fàcil i sobretot amb el diàleg, que es el que de vegades es perd. Hi haurà moments genials amb els amics i està bé que no els deixeu escapar i divertiu-vos amb el que se us plantegi esporàdicament davant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada