Aquesta nit se celebra el quinto de l’escola francesa d’Encamp

quintoL’associació de pares de l’escola francesa d’Encamp, APAEFE, organitza com cada any el tradicional quinto amb la finalitat d’obtenir ingressos pels nens de l’escola.

Amb aquests ingressos del quinto, l’APAEFE, es fa càrrec de les sortides de la neu de Maternal, els viatges final de curs i sortides de l’escola, compra material i llibres per a l’escola, permet finançar el menjador escolar i el servei que prestem de la ludoteca i també, fer esdeveniments socials com la Castanyera, el Pare Noel que ve carregat de joguines, Carnaval o la festa final de curs entre altres.

El Quinto és únic al país gràcies als premis que se sortegen que, aquest any son:

Una Moto 125cc, Un viatge a Eurodisney per a 4 persones, 5 viatges a capitals europees, un patinet elèctric, TV 48″, bicis, forfets de temporada de Grandvalira, Playstation 4 amb volant, càmera extrem, patinet elèctric, drone, tablet, mòbil Samsung galaxy, paneres amb pernils, lots d’alimentació, moltes invitacions varies i molts vals de descompte.

L’acte tindrà lloc avui dissabte 03 de desembre a les 22h00 a la Sala de Festes del Complex esportiu i Sociocultural d’Encamp.

Foto: ATV