Aquest estiu, maquilla els teus ulls de blau

bella

Blau és un color molt impactant que, a més, queda realment bé tant a rosses com a morenes. Només cal atrevir-se a provar i trobar el to ideal. Aquest estiu els ulls es porten blaus. T’expliquem com aplicar perquè siguis el centre de totes les mirades.

Ho sabem: a moltes ens costa maquillar els ulls de blau. Pensem que no casarà amb els nostres ulls marrons o verds, que a les morenes no ens va, que ja no tenim edat, i un munt d’arguments més que ens allunyen d’un dels colors més bonics de l’arc de Sant Martí. Siguem atrevides i provem. Jo ho vaig fer fa uns anys amb un llapis d’ulls blau turquesa, un color que m’encanta i que de joveneta mai em vaig atrevir a utilitzar. Una sola línia a l’arrel de les pestanyes. Em va agradar, i va agradar. I, des de llavors, m’he atrevit amb altres tons de blau, sols o combinats, en una ratlla o cobrint tota la parpella mòbil i més enllà. Per què us ho explico? Perquè si jo he estat capaç, vosaltres també.

Perquè resulti més fàcil, us presentem algunes de les ombres d’ulls blaus d’aquest estiu i els consells de Lloyd Simmonds, director creatiu de maquillatge d’Yves Saint Laurent, que explica com aplicar les ombres d’un sol color a les parpelles per aconseguir diferents efectes: «Mono significa un. No obstant això, una forma d’emprar un sol color en maquillatge: com a toc de color a la línia de les pestanyes o com eyeliner, amb un efecte Smoky o llis… Un únic to amb què tot és possible ».

Com toc de color. «Per donar un toc de color a la teva mirada, passa la punta de l’aplicador diverses vegades sobre la línia de les pestanyes de dreta a esquerra i viceversa perquè es fixi el color i crear una línia uniforme. Amb suavitat, utilitzant l’aplicador o amb la punta del dit, difumina el color al llarg de les pestanyes».

Com color llis. «Amb la part plana de l’aplicador o amb un pinzell més gruixut, comença per l’arrel de les pestanyes, on el color ha de resultar més marcat, i difumina per tota la parpella mòbil, o per tot l’arc ciliar fins a la cella si el to és molt clar. Aquesta tècnica és ideal amb tots els tons pastís».

Com acabat Smoky (fumat). «Una versió més intensa del to llis». En primer lloc, s’aplica una base d’ulls (primer) per intensificar el resultat. Després, tria un to més fosc i realitza una línia amb la punta de l’aplicador en el naixement de les pestanyes, traçant una coma ascendent cap a l’extrem de l’ull. A continuació, aplica l’ombra de la mateixa manera que per a l’acabat en color llis i difumina fins al plec de la parpella.

Com color block. «Siguin quins siguin els colors vius seleccionats, el n°8 zellige per exemple, resulten tan expressius que n’hi haurà prou amb aplicar-los en color block per tota la parpella mòbil. Aquests colors aporten relleu, misteri i, fins i tot, un toc de volum i lluminositat a la parpella per a un resultat increïblement seductor. S’apliquen usant la tècnica en color llis però s’intensifiquen amb la base o primer».

Cinc ombres blaves que ens agraden

♥ Couture Granota de Yves Saint Laurent nº8 zellige. Ombra d’ulls monocromàtica intensa de llarga durada.

♥ 5 Couleurs nº556 contrast horizon. Paleta d’ombres d’ulls que evoca els clarobscurs del blau del cel de la col·lecció Tie Dye, estiu 2015.

♥ Summer Shadow blue ocean by Terracota Guerlain. Ombra d’ulls en crema d’efecte refrescant i resistent a l’aigua (waterproof) en color blau menta. 31 €. Edició limitada

♥ Eyeshadow dive bar d’Urban Decay. Ombra d’ulls en pols blau amb un toc rosat-morat i textura suau i vellutada. 18 €

♥ Stilo Eyeshadow rajola de Chanel. Ombra d’ulls en crema en format barra, de textura fresca, en blau turquesa esquitxat de nacres, de la col·lecció Méditerranée, estiu 2015. 28,50 €

Per Belleza Activa / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.