Els quatre dies previs a la inauguració, els artistes i els conservadors han complert una intensa tasca d’adequació i muntatge del pavelló i de presentació i contacte amb altres delegacions. La feina d’establiment de contactes amb comissaris, crítics i persones relacionades amb el món de l’art és molt important aquests dies, en què es donen cita en una mateix espai els especialistes més reconeguts del món artístic i és una oportunitat immillorable per donar a conèixer l’obra dels nostres artistes.

En acabar els parlaments, tindrà lloc la presentació del número especial dedicat a la Biennal, amb la inclusió d’un ampli reportatge sobre la participació andorrana, de la prestigiosa revista especialitzada Bonart. La presentació anirà a càrrec del seu director, Ricard Planes.

Bonart és una revista d’art, cultura visual i patrimoni escrita per especialistes del sector que, amb motiu de la Biennal de Venècia, ha dedicat una portada de Fiona Morrison titulada “Dues passejades”, entre un conjunt d’articles de diferents col·laboradors.

Un altre dels fets valorats positivament pels responsables del pavelló d’Andorra és la presència de dues de les obres dels artistes del país a la mateixa portada del catàleg oficial de la 55a Biennal de Venècia. Aquesta publicació impresa té el mateix nom que aquesta edició de la mostra internacional, Il Palazzo Enciclopedico.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada