Aquest divendres segona sessió del Projecte APS “Tots som joves, tots som grans”

la-salleAquest divendres 28 de març alumnes voluntaris de 4t d’ESO del Col·legi La Salle i avis de la Fundació Sant Hospital i de la Llar Sant Josep es retrobaran novament a la Segona Trobada del Projecte “Tots som joves, tots som grans”. És el tercer any que es duu a terme aquest projecte d’aprenentatge i servei on es pretén impulsar el compromís cívic dels alumnes i la millora de la qualitat de vida dels avis del nostre entorn.

L’Ajuntament, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Jove, els Serveis Educatius i el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell col·laboren en aquest projecte de manera directa tant amb xerrades amb els alumnes en la fase d’aprenentatge com en l’organització i valoració de les diferents trobades.

En aquesta segona sessió, tant els alumnes que aniran a la Llar Sant Josep com els que visitaran la Fundació Sant Hospital participaran en un gimcana on, per parelles, faran diverses proves per les instal·lacions.

Alumnes i avis, doncs, compartiran moments entranyables com els de fa un parell de mesos. Des del Col·legi La Salle s’aposta per una formació compromesa amb les causes solidàries i amb el desenvolupament cívic, ètic, personal i social dels nois i noies del nostre centre sense oblidar el treball en xarxa amb altres entitats i institucions com les que col·laboren en aquest projecte.