Aquest divendres comença a la Seu la quarta edició del Projecte “Tots som joves, tots som grans”

joves grans seu

Aquest divendres tindrà lloc la primera trobada del Projecte “Tots som joves, tots som grans” on avis de la Llar Sant Josep i la Fundació Sant Hospital coneixeran i faran diverses activitats amb els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi La Salle de La Seu d’Urgell. És la quarta edició d’un projecte basat en l’aprenentatge i servei on hi col·labora l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i els Serveis Educatius.

Durant aquests dies les entitats col·laboradores estan fent diverses xerrades als alumnes dins les dinàmiques que engloben la fase de l’aprenentatge. Aquest projecte es treballa dins el currículum de les assignatures de Religió i Educació eticocívica.

Un total de 39 alumnes voluntaris de 4t d’ESO participaran en la fase del servei: 15 visitaran l’hospital i 24 la Llar Sant Josep. En aquesta primera trobada de les quatre que hi haurà durant el curs, es faran dinàmiques relacionades amb el treball de la memòria, l’activitat física, l’estimulació, etc. Els alumnes, doncs, no seran simples observadors sinó agents actius ajudant, proporcionant conversa, interactuant, etc.

Així doncs, novament el Col·legi La Salle aposta per un projecte ja consolidat on l’objectiu principal és treballar entre el nostre jovent valors com l’empatia, l’escolta activa, el desenvolupament cívic, ètic, personal i social, etc. Alhora, l’escola potencia i valora la coordinació i implicació de totes les entitats que hi participen.

TOTES LES NOTÍCIES