Aquest dissabte Unicef recollirà les guardioles solidàries i repartirà xocolata calenta

El passat mes de desembre es van repartir 30.500 guardioles solidàries que formen part de la campanya d’Unicef ‘Els teus estalvis mai havien arribat tan lluny’. Aquest dissabte, 30 de gener, tots aquells que portin la guardiola al centre comercial illa Carlemany entre les 17 i 21 hores, rebran xocolata calenta. Tots els diners recaptats es destinaran a vacunes contra el xarampió, mosquiteres o quaderns, per als programes que Unicef porta a terme en més de 190 països.

Serà una campanya oberta a tothom que vulgui participar-hi, i en cas de no tenir una d’aquestes guardioles, es podran recollir fins divendres a les oficines d’Unicef Andorra (Prat de la Creu, 59-65, de 9.30 a 13.30 i de 15 a 18 hores, de dilluns a dijous, i de 9.30 a 14.30 hores el divendres) o també s’hi podrà col·laborar comprant xocolata calenta a un euro.

Qui no hi pugui assistir el dissabte, podrà retornar la guardiola solidària amb el que hagin recollit a qualsevol oficina bancària del Principat perquè facin un ingrés al compte del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef.

Text: ANA

1 comentari

  1. La vaig portar al Crèdit Andorrà de St.Julià i no sabien ni del que els hi parlavael. Hi ha hagut una desinformació o una manca d’interès?

Comments are closed.