Aquest dissabte comença l’Escola de Neu d’Encamp – Pas de la Casa amb gairebé 200 inscrits

El dissabte 14 de gener es dóna el tret de sortida a la XIII temporada de l’Escola de Neu d’Encamp i Pas de la Casa que enguany comptarà pràcticament amb 200 inscrits, una xifra molt semblant a la d’anys anteriors.

Tal i com ja es va comentar durant la presentació de l’Escola de Neu a principis de desembre, enguany hi ha una novetat destacable ja que s’oferirà per primera vegada una opció per als discapacitats. En aquest sentit, el comú d’Encamp, a través de Saetde, disposa de tot el material necessari per adaptar l’activitat a cada cas concret. Així mateix, hi haurà monitors amb la titulació específica per portar a terme aquestes classes.

Per altra banda, l’Escola de Neu comptarà amb tres especialitats dedicades a la neu: l’esquí, el surf a partir dels 10 anys, i el Freestyle a partir dels 12 anys.

El comú, un any més, ha fet un esforç per oferir preus assequibles amb descomptes i subvencions per tal que cap família quedi fora de l’Escola de Neu per motius econòmics. El preu de la inscripció és de 367,50 €, però els infants de la parròquia d’Encamp gaudeixen d’un descompte subvencionat pel comú del 50%, sent la inscripció de 183,75€. Tanmateix, hi haurà descomptes del 20% per al segon germà inscrit i descomptes amb el Carnet Jove.

La temporada de l’Escola de Neu d’Encamp i Pas de la Casa s’allargarà fins a l’1 d’abril, oferint un total de 22 dies esquiables als infants nascuts entre el 1994 i el 2006.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.