Aquest dimecres es projecta el videomapatge a Ràdio Andorra

Cartell anunciant la nova data de la projecció del videomapatge
Cartell anunciant la nova data de la projecció del videomapatge (Comú d’Encamp)

La façana de l’edifici de l’antiga Ràdio Andorra acollirà la projecció d’un videomapatge avui dimecres, dia 12 de juliol, en el marc de la programació cultural d’estiu d’Encamp. Aquest esdeveniment de l’Encamp en Clau de Llum s’havia de celebrar fa uns dies, però, va haver de ser ajornat a causa de la meteorologia.

L’esdeveniment es podrà veure des dels jardins de Ràdio Andorra i començarà a les 22:15 hores amb una actuació de dansa de l’Esbart Sant Romà. A continuació, es farà la projecció del videomapatge, que a través de música i un guió original, repassarà les diferents etapes (des de la dècada dels 40 fins a la dècada dels 80) de l’emblemàtica emissora de ràdio, actual seu d’Andorra Turisme.

El projecte audiovisual ve signat per Slide Media Studio, un estudi de creació audiovisual i de reconegut prestigi internacional pels seus espectacles de gran format que ha preparat un audiovisual únic i singular per a l’ocasió.

Per a acabar la nit, hi haurà l’actuació musical del grup ‘The Fraggles Rock’. A més, l’espai estarà amenitzat amb un Food Truck durant tot l’esdeveniment. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

[do_widget id=category-posts-pro-64]