Aquest dilluns finalitza el termini per presentar ofertes per Vall Banc

Aquest dilluns acaba el període per presentar ofertes per adquirir Vall Banc. Vuit entitats havien anunciat la intenció de participar-hi.

En especial, hi ha els quatre bancs d’Andorra. Fa prop d’un any que el FinCEN va emetre la primera nota sobre BPA, que va acabar provocant-ne la intervenció.

L’AREB, que gestiona el procés de resolució del banc intervingut, preveu iniciar el traspàs d’actius lícits a Vall Banc en el període més breu possible. Seria llavors quan s’iniciaria el procés de contractació dels empleats que necessitaria aquesta entitat financera.

2 comentaris

  1. Señor Cinca, ¿que hay de cierto de la denuncia de Nomen? Que BPA estuvo recibiendo dinero de corresponsales, mientras el gobierno decia que el dinero del exterior estaba bloqueado? Si esto es como dice Nomen todo el gobierno deberia presentar la renuncia ya y devolver el dinero a los clientes ya. Por supuesto si es cierto la plaza financiera andorrana acaba de firmar el certificado de defuncion y el pais va rumbo a un desastre sin precedentes. Den la cara y digan realmente que esta pasando, dejen de jugar con los clientes de BPA

  2. No hi haurà cap oferta…, un fracàs del Martí del Cinca i l’Hinojosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.