L’associació prepararà unes 2.000 racions d’escudella i posarà a la venda el tradicional plat de ceràmica a un preu de 10 euros.

La preparació de les 2.000 racions d’escudella no és una tasca senzilla, ja que requereix hores i hores de preparació. Per aquest motiu, els membres de l’Associació d’Amics del Pont dels Escalls cada 17 de gener són molt matiners per començar a fer fumejar les olles i preparar tots els ingredients (botifarra negra, blanca, pilota, ceba, pastanaga,…) que integren aquest plat, l’origen del qual prové de les famílies pageses que bullien les restes de la collita i altres aliments.

La propera cita del calendari amb les tradicions són els Encants de Sant Antoni que se celebraran el diumenge 3 de febrer. Com sempre, si el temps acompanya, es faran a la plaça de l’església de Sant Pere Màrtir amb la participació de l’Esbart Santa Anna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada