st-joan-l-ermDemà dijous, 8 de desembre, entrarà altre cop en funcionament el Bus Blanc a l’estació d’esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm. Aquest transport públic, que es va estrenar la temporada passada, estarà operatiu fins al 26 de març de 2017. El servei l’organitza la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic (Tot Nòrdic) i ve finançat pel Departament de Territori i Sostenibilitat a través del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

El vehicle que prestarà el servei sortirà a les 8.30 h del matí de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell i tindrà parades a Montferrer (la Trobada), Aravell, Castellbò i Sant Andreu. De tornada, sortirà de Sant Joan de l’Erm a les 14.30 h, farà parada a les mateixes poblacions i finalitzarà el seu recorregut novament a l’estació d’autobusos de la Seu.

El preu per trajecte serà d’1,50 euros i funcionarà tots els diumenges i dies festius excepte el dia 1 de gener. El Bus Blanc està incorporat al servei comarcal de Transport a la Demanda, de manera que els usuaris hauran de trucar prèviament al telèfon fix 973 383 058 o al mòbil 699 913 581 per efectuar la reserva.

Aquest transport està pensat per a esquiadors, però també per a altres usuaris que vulguin anar a passar un matí a la natura. Cal recordar que Sant Joan és el punt d’entrada al Parc Natural de l’Alt Pirineu amb més afluència de visitants.

Tant la Mancomunitat de l’Esquí Nòrdic com l’estació de Sant Joan de l’Erm valoren de manera molt positiva aquest servei, ja que facilita l’accés a la neu i a la natura a les persones que no disposen de vehicle propi o que, pels motius que sigui, no el volen utilitzar per a aquests tipus de desplaçaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada