Aquest cap de setmana tindrà lloc el Primer Matx Internacional d’Improvisació, que es durà a terme el diumenge 6 de maig, a les 17 h de la tarda, a l’Auditori Prat del Roure, a Escaldes-Engordany.

El Matx neix amb la voluntat de dinamitzar els joves en les arts escèniques, la improvisació i la creativitat i oferir una activitat lúdica i formativa que pugui generar un espai de convivència perquè els joves puguin compartir interessos artístics.

El Matx d’i​mprovisació teatral​ va ser creat sota la direcció del Théâtre Expérimental de Montréal, per tal d’experimentar noves formes teatrals per acostar al públic i trencar l’elitisme del teatre.

És un enfrontament entre dos o més equips que, en un espai i durant un temps determinats, realitzen improvisacions teatrals partint d’unes targetes i uns reglaments. Sempre amb la participació activa del públic, ofereix teatre en un format esportiu molt divertit que parodia la normativa de l’hoquei sobre gel.

 

L’Acte serà dinamitzat pels mateixos professors de les dues entitats que assumiran els personatges de presentadors i àrbitres del partit.

El passat dia 1 de maig els participants van realitzar una primera trobada a la Seu d’Urgell on van gaudir d’un matí compartint experiències teatrals i la preparació del matx.

 

Uns 30 alumnes, entre joves i adults, s’enfrontaran a la pista i compartiran les improvisacions amb el públic. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada