Aquari: Els canvis personals estan a l’ordre

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

La vostra sensibilitat en relació amb els vostres germans, o amics que són com germans, us farà estar molt pendents del que passa en les seves vides i us preocupareu una mica massa. Fins a cert punt ja està bé, però heu de mirar de no sobrepassar els límits de preocupació. Sort que en el tema dels diners anireu bé i us arribaran fàcilment.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

En el camp de la parella podeu tenir dubtes que us poden provocar ganes de trencar la relació, si és que en teniu alguna. Heu de mirar de relaxar-vos i no embolicar la troca per petites coses que no tenen sentit. Penseu que tindreu tendència a deixar-vos influenciar per persones que només donen la seva opinió sense cap fonament.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estareu molt esverats en el camp sexual. Us haureu de controlar una mica, perquè podeu fer alguna cosa sense pensar que us pot portar algun maldecap. No us deixeu guiar només pels instints i penseu bé el que feu, per si de cas. També cal tenir present el tema dels diners, que us volaran de les mans molt ràpidament i cal controlar-los.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

La feina us portarà una mica de cap, haureu de fer moltes coses en poc temps i us posareu més nerviosos del compte. Seria interessant que us ho agaféssiu amb calma, que tot es farà. Sense presses però sense pauses, aquesta és la manera. Sigueu creatius i trobareu camins bons per poder estalviar temps i que tot duri més i millor.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Directes i clars en tot, així és com sereu aquests dies. El fet de dir el que penseu i de posar ordre en les situacions que viviu serà la vostra prioritat, i és una bona feina per avançar en tots els aspectes; malgrat tot, en el camp de la feina haureu d’anar amb compte perquè podeu tenir algun entrebanc i la serenitat us farà molt de servei.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Us venen despeses, i ja cal que controleu la situació perquè la cosa es pot girar més del compte. Estaria bé que vigiléssiu i féssiu una previsió del que teniu al davant. D’altra banda, feu cas de les vostres pensades per trobar sortides als problemes que se us plantegen; no és que siguin molt grans però sí empipadors.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estareu molt guapos i tot se us posarà bé; això és una cosa molt bona per si us fa falta renovar el vestuari, ja que podreu fer bona tria. També cal que tingueu en compte que cridareu força l’atenció sense fer res de l’altre món; estaria bé que no en féssiu cap de grossa, perquè us poden identificar fàcilment. La discreció és important.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Canviareu la manera de pensar diverses vegades en poca estona, però això us passarà puntualment; no en feu gaire cas i deixeu un espai de temps per prendre decisions importants, serà el millor. Aprofiteu per fer esport i per cultivar el vostre cos: us ho agrairà i us sentireu més plens de força, i ho veureu tot més clar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

És molt important que tingueu en compte que hi ha una mala configuració per al vostre camp econòmic; sobretot, no feu inversions ni jugueu a jocs d’atzar, perquè la podeu espifiar bastant i en sortireu una mica malparats. És millor que dediqueu el temps a treballar i a buscar la manera de fer les coses ben fetes per posar ordre en el vostre camp emocional.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Encara que, per norma general, us agrada tenir les coses controlades i saber cap a on aneu, aquests dies no ho tindreu tan clar i us veureu en moments de dubtes que us faran estar malament. Tingueu una mica de paciència i no us deixeu portar pels nervis; tot es farà, i el que no trieu avui ho podreu triar demà sense cap problema.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Els canvis personals estan a l’ordre del dia i cal que estigueu preparats pel que pugui venir. Encara que a priori tot sembli complicat, serà més fàcil del que us penseu i acabareu rient molt i fent coses que ni us plantejaríeu. Deixeu fluir i que tot vagi agafant forma de manera natural; al cap i a la fi, és el que acaba sortint millor.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Si teniu fills, hi pot haver una bona relació, d’aquelles en què sobren les paraules i amb una mirada està tot dit. Està bé aprofitar aquesta situació per sentir-vos més propers i per crear més vincles. Si no teniu mainada, aquesta facilitat de contacte la podeu tenir amb els bons amics o germans. Alerta amb els diners, que us fugen.