El Consell de Ministres ha aprovat l’edicte pel qual s’ordena la publicació dels formularis declaratius complementaris per dur a terme les obligacions tributàries d’acord a la Llei de l’impost sobre societats i la Llei de l’impost sobre la renda de les activitats econòmiques. El passat mes de juny ja es va aprovar el Reglament d’aplicació d’aquestes lleis i es van publicar al mateix temps una part dels formularis necessaris per a l’entrada en vigor d’aquests impostos. Amb els formularis validats avui, es completen tots els aspectes que possibiliten l’aplicació d’aquestes obligacions legals.

El 29 de desembre del 2010 el Consell General va aprovar la Llei 95/2010, de l’impost sobre societats, i la Llei 96/2010, de l’impost sobre la renda de les activitats econòmiques. Posteriorment, l’1 de desembre del 2011, el Consell General va aprovar les lleis 17/2011 i 19/2011, de modificació de les lleis de l’impost sobre societats i de l’impost sobre la renda de les activitats econòmiques, respectivament. Així, aquestes normes configuren la regulació de la imposició directa que recau sobre les rendes de les activitats econòmiques que obtenen les persones residents a Andorra.

El reglament aprovat al juny ja regulava en un sol text el desplegament per aplicar aquests dos impostos, d’acord amb el mandat que estableix la disposició final cinquena de la Llei de l’impost sobre societats i la disposició final tercera de la Llei de l’impost sobre la renda de les activitats econòmiques.

Foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada