centre-penitenciari-presoEl  Consell de Ministres, a proposta del Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior, ha aprovat avui l’adjudicació de l’elaboració d’un pla de formació adreçat als membres del Cos Penitenciari.

La redacció de l’estudi formatiu, adjudicat a l’empresa Opció Recursos Humans, té l’objectiu de detectar les necessitats formatives de les diferents unitats del Centre i d’establir un itinerari formatiu específic per a cada lloc de treball. A aquest efecte s’ha demanat l’elaboració d’una guia de referència abans de procedir a la confecció del Pla de Formació.

 Aquesta formació s’afegeix als cursos que ja es porten a terme al Centre Penitenciari adreçats al seu personal, i els dotarà de més eines per al desenvolupament de les tasques professionals, que tenen encomanades, la qual cosa també repercutirà positivament en els reclusos.

Aquest pla de formació, que es desenvoluparà els anys 2017 i 2018, cerca alinear les competències tècniques, d’actitud i d’aptitud de tots els agents del Centre Penitenciari en base a les necessitats de cada lloc de treball. En aquest sentit, les accions formatives podran incidir en la millora de les habilitats comunicatives, la gestió, les relacions amb els visitants i els interns,  i la gestió de les personalitats difícils i/o patològiques, a títol d’exemple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada