cinyell verd seu

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat recentment l’acabament del cinyell verd de la ciutat, construint una vorera perquè els vianants hi passegin amb seguretat. 

 Actualment aquesta via disposa de dues voreres en el seu tram inicial (Parc de Bombers), que queden interrompudes, i hi torna a haver vorera al costat esquerre, a l’alçada on el camí és paral·lel al riu Segre. Amb aquestes obres es donarà continuïtat a la vorera ja existent que hi ha al davant de la pista d’exàmens de conduir, en un indret on la calçada té una intensa circulació de vehicles. 

 El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, destaca que “la vorera que es construirà en aquest tram no només unificarà tot el cinyell verd, sinó que també es guanyarà en seguretat pels ciutadans que hi passegin, i pels que vulguin baixar a peu des dels barris de Sant Antoni o Sant Pere”. 

 El cinyell verd és una via que voreja la Seu d’Urgell, i que és molt transitada pels vianants i persones que caminen o practiquen marxa nòrdica. 

 L’actuació la durà a terme properament la brigada municipal d’obres de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

(Fons: Ajuntament de la Seu)

 
 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada