Aprovat el redactat del conveni per arranjar el costat esquerre de l’Av. Tarragona

alcobeEl Govern ha aprovat el model de conveni amb el Comú d’Andorra la Vella i els propietaris de la unitat d’actuació afectada per les obres d’arranjament del costat esquerre de la CG1 entre el punt quilomètric 0,600 i el 0,900 (Avinguda Tarragona).

El projecte afecta diversos terrenys particulars i contempla la urbanització de la zona incloent la voravia esquerra de la CG1 en aquest tram, i alhora canalitzacions de serveis soterrats, tancaments de finca vers el vial eixamplat, i reposició d’elements i accessos afectats per les obres.

La previsió és que els treballs comencin d’immediat tan bon punt es procedeixi a l’aprovació del conveni, prevista pel pròxim 1 d’abril. Els treballs tenen un termini d’execució de cinc mesos i havien estat adjudicats al desembre del 2012. El termini d’execució és d’un any.

El ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, ha afirmat en roda de premsa que la negociació “ha conclòs de manera molt satisfactòria”, ja que ha finalitzat amb la “cessió anticipada i gratuïta dels terrenys per dur a terme aquesta gran obra”. En aquest sentit, Alcobé ha agraït el “paper important” del comú d’Andorra la Vella per facilitar aquesta cessió anticipada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *