pla-educatiuLa  comissió representativa del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de la Seu d’Urgell ha aprovat el projecte per aquest curs 2016-2017 que inclou més de 30 actuacions diferents en xarxa, adreçades a tota la població i a tota la comunitat educativa urgellenques, en especial incidència a l’alumnat en risc d’exclusió.

Aquestes actuacions tenen com a objectiu final afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i millorar la cohesió social de la ciutat. Val a dir que les activitats del PEE tenen com a llengua d’ús el català, sent una eina més d’inclusió.

De les més de 30 actuacions que hi ha programades per aquest curs cal destacar-ne el projecte d’acompanyament educatiu per als alumnes de primària i de secundària; els tallers gratuïts per famílies; les activitats d’intercanvi entre els diferents centres educatius de la Seu d’Urgell; activitats intergeneracional; projectes d’aprenentatge i servei dels centres; l’Escola de Pares o l’excursió gratuïta al Parc de l’Alt Pirineu que realitzen tots els alumnes urgellencs de cinquè de primària.

Des de la comissió representativa de la PEE s’afirma que aquesta és una programació que està viva, i que al llarg del curs es podran anar incorporant d’altres accions que puguin donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat.

Recordem que el Pla Educatiu d’Entorn està liderat pel Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, amb la implicació de tota la comunitat educativa de la nostra ciutat. La seva comissió representativa està formada per la inspecció educativa, la Regidoria d’Ensenyament, el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, les direccions dels centres educatius, les AMPA, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, entre d’altres entitats.       

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada